Чоловік зруйнував дванадцять могил заради металобрухту

Дванадцять розкрадених могил у двох районах Харківської області. Чоловік заробляв собі на життя, здаючи металеві деталі та огорожі пам'ятників на металобрухт.

Нещодавно до Харківського РВ ГУМВС України в Харківській області звернулася 66-річна мешканка міста Мерефи. Жінка повідомила, що, прийшовши на кладовище, вона виявила пошкодження могили її доньки. Згодом до правоохоронців почали надходити заяви від місцевих мешканців про скоєння крадіжок з кладовищ, розташованих в місті Мерефі та селищі Кринички, повідомив сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Внаслідок проведених розшукових дій вже через декілька днів співробітниками сектора дільничних інспекторів міліції зловмисник був затриманий. Ним виявився 45-річний мешканець Зміївського району. Як з’ясувалося, непрацюючий чоловік вирішив заробляти собі на життя крадіжками металевих виробів. Викрадене здавав до пунктів прийому металобрухту, а отримані гроші витрачав на власні потреби.

Правоохоронцями було встановлено причетність чоловіка до вчинення 12 крадіжок з території кладовищ, розташованих в місті Мерефі та селищі Кринички Харківського району.

Cлідчим відділом Харківського РВ порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі. Триває слідство.

Автор: Менеджер сайта