Дитячий табір під Харковом пограбували на 60 тисяч

До райвідділу міліції у Балаклійському районі звернулась директор одного з оздоровчих закладів, який розташований на території району.

За невідомих обставин з її кабінету зник гаманець з пластиковими картками, з яких потім було знято 68300 гривень. Ці кошти призначались для потреб дитячого табору.

Слідчо-оперативна група одразу ж виїхала на місце події. Співробітниками карного розшуку був опитаний весь персонал, а також всі можливі свідки. 

У скоєнні злочину було викрито 51-річну жінку. Її впізнали на відео візуального спостереження, яке знаходилось у будівлі банку, де вона зняла кошти. На відео остання прикривала обличчя хустиною з двома отворами для очей, однак навіть це не завадило ідентифікувати її особу.

Підозрювана розповіла слідчим, що наразі перебуває на лікуванні у медичному закладі, що розташований поблизу дитячого табору. В той день вона вийшла прогулятися, щоб подихати свіжим повітрям. Скориставшись тим, що вхід на територію табору був вільним, жінка вирішила зайти та подивитися, як проводять своє дозвілля діти. Через деякий час вона зайшла до головного корпусу. Один із кабінетів був відчинений, а в ньому нікого не було. Побачивши жіночу сумочку, зловмисниця вирішила перевірити її вміст. Оглянувши її, жінка викрала гаманець та швиденько покинула територію табору. В гаманці знаходився папірець з кодом банківських карток, чим і не забарилася скористуватися дама.
Під час допиту жінці повідомили, що ці кошти призначались для потреб дітей, однак на неї це не справило жодного враження. Було явно видно, що зловмисниця лише переслідувала свої корисні цілі та має неабияку жадобу до грошей.

В ході слідчо-оперативних заходів жінка вказала на місце, де позбулась гаманця, та схованку з коштами. Наразі вони вже повернуті директорові табору.

Слідчі Балаклійського райвідділу відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Затримана може відправитися за грати на 3 роки.

Автор: Администратор сайта