Харків'янина, що “підірвав” Януковича, покарали у суді

http://newsradio.com.ua/ http://newsradio.com.ua/
Чоловік поширив у соцмережі повідомлення, що на Януковича готується замах.

Вироком Московського районного суду 28-річного чоловіка визнано винним у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху (ч.1 ст.259 КК України) та з угодою про визнання винуватості засуджено до 3 років позбавлення волі і звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном 1 рік.

- На початку серпня поточного року чоловік на інтернет-ресурсі «Харьков-форум» побачив повідомлення про візит Президента України Віктора Януковича до дня Незалежності і вирішив пожартувати. У коментарі до новини він написав, що до приїзду Президента готується вибух у людному місці, при цьому з яскравими подробицями описавши якість та кількість вибухівки, яку начебто планується використати для терористичного акту, - повідомив прокурор прокуратури м. Харкова Клим Биков.

За його словами, «терорист» погрожував харків’янам 50 кілограмами промислової вибухівки амонал та протитанковим гранатометом.

- Після опублікування повідомлення одразу розпочалися оперативно-розшукові дії. «Терориста» було вирахувано та затримано протягом доби. Повідомлення виявилося невдалим жартом, за який жартівнику довелося відповісти в суді, - зазначив прокурор.

Автор: Администратор сайта