Харків'янка народила трійню, а чоловік через це втік від неї

http://tvoiomsk.ru/ http://tvoiomsk.ru/
Чоловік пропонував залишити когось з дітей у пологовому будинку, але молода мама не погодилася.

29-річна Юлія Юрасова збирається одна виховувати трійню - двох дівчаток і хлопчика, - пише "Сегодня”. Хлопець дівчини, дізнавшись про поповнення, відмовився від подальшого спілкування з нею.

- Цивільний чоловік їй сказав , що троє дітей йому не потрібні і запропонував залишити когось в пологовому будинку. Він працює, але зрозумів, що не впорається, потрібно багато грошей. Вони розлучилися. Юля не кине своїх діток ні за що і говорить, що заради них витримає все, - розповідає знайома Юлі Аліна.

Допомогти дівчині нікому - батьки померли , відносини зі старшою сестрою дуже натягнуті. Дійшло до того, що батьківський будинок у селі Малинівка сестри Юрасови поділили "по- братськи" - старша з родиною і трьома дітьми осіла в будинку, а вагітну молодшу сестру виштовхала жити в літню кухню. Взимку молодій мамі буде особливо складно , адже житло опалюється дровами. Знайомі Юлі в шоці від події, у них в голові не вкладається, як жінка самостійно зуміє поставити на ноги трьох чад.

Малюки з'явилися на світ на 35-му тижні вагітності за допомогою кесаревого розтину. За місяць, поки Юля лежала на збереженні, до неї лише одного разу приїхала сестра. Як готувати малят до виписки і годувати-одягати їх поки невідомо. Дитячих речей у Юлі немає, грошей на купівлю ліжок та коляски - теж.

- Вона дуже скромна, ми з чоловіком ледве вмовили її дати номер банківської картки, щоб небайдужі могли допомогти грошима , - зітхає Аліна. - Багато людей несуть дитячі речі. Поки-що ми складаємо їх у мене вдома , потім відвеземо у Малинівку.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта