Наркопритон накрили у Харкові

http://vecherka.tj/ http://vecherka.tj/
На початку жовтня 2012 року міліціонери Дзержинського РВ в місті Харкові отримали оперативну інформацію про те, що в одній з квартир будинку по вулиці Клочківській збираються наркомани.

Було встановлено, що власником помешкання є 28-річний харків’янин, який раніше неодноразово був засуджений за зберігання наркотичних речовин. Цього ж разу чоловік надав своє житло трьом наркоманам для вживання метамфетаміну.

Під час огляду помешкання були виявлені та вилучені інгредієнти для виготовлення психотропної речовини первінтин, а також чотири медичних шприца з залишками метамфетаміну.

Слідчим відділом Дзержинського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Суд Дзержинського району міста Харкова постановив, визнати затриманого винним і призначити йому покарання у вигляді 3 років та восьми місяців позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта