Плантацію конопляних міністрів виростив хлопець під Харковом

Міністри ростуть на грядках під Харковом Міністри ростуть на грядках під Харковом
Міліціонери Валківського райвідділу виявили на присадибній ділянці 38-річного чоловіка, що мешкає у селі Високопілля, 21 кущ коноплі.

На городі, розташованому за будинком, коноплі росли одна від одної на однаковій відстані, кожна підперта палицею та підв’язана мотузкою. А територія навколо посадки була дбайливо огороджена металевою сіткою, повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Власник конопляного городу розповів правоохоронцям, що на початку року приїхав з Харкова до своєї 89-річної бабусі, щоб доглядати її. Оскільки в бабусі є присадибна ділянка, то вирішив зайнятися овочівництвом.

За словами аграрія виходило, що коноплі почали рости самостійно після того, як він обробив дану ділянку та підготував її для посадки овочів. Проте ця легенда викликає значні сумніви, адже біля грядок з кущами знаходилися аркуші паперу з написами сортів та часом посадки («Гаваї» – 01.07.2012 та «Міністр» – 01.04.2012). Надати пояснення щодо мети вирощування конопляного врожаю чоловік не зміг.

Наркомісткі речовини вилучено та направлено на експертизу, після якої буде прийнято остаточне рішення щодо визначення міри відповідальності чоловіка згідно чинного законодавства.

Автор: Менеджер сайта