У Харкові підпалили друкарню

http://start-good.ru/ http://start-good.ru/
За фактом пошкодження майна в офісі по провулку Кравцова правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Як повідомили у ГУ МВС у Харківській області, 31 грудня 2014 року близько 6-ої ранку до чергової частини Дзержинського РВ Харкова звернувся 52-річний харків’янин. Він заявив про те, що близько 02-30 невідомі особи облили вікно офісу приватного підприємства, що розташовано по провулку Кравцова, легкозаймистою речовиною, внаслідок чого сталося загоряння вікна, яке було ліквідовано заявником.

Працівниками слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, було встановлено, що вказане підприємство надає послуги у сфері поліграфії. Правоохоронці вилучили речові докази, а саме пластикову пляшку з залишками рідини, яка направлена на експертизу. В результаті події ніхто не постраждав, внаслідок займання пошкоджено вікно офісу.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Наразі правоохоронцями проводяться усі необхідні заходи для встановлення осіб, які вчинили дане правопорушення. Свідки події опитані. Ведеться подальша перевірка.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта