Убивця 19-річної дівчини затриманий. Він зізнався у ще кількох убивствах

http://www.mk.ru/ http://www.mk.ru/
Убивця 19-річної мешканки Новводолазького району затриманий. Наразі він утримується під вартою та дає покази.

Аби знайти злочинця, було створено слідчо-оперативну групу, до якої увійшли найбільш кваліфіковані співробітники міліції та прокуратури.

- Результатом цілодобової праці групи стало затримання 23-річного мешканця Нової Водолаги. Зібрані в ході досудового слідства докази вказують на вчинення вбивства цим раніше не судимим, не одруженим, безробітним молодиком, - сказав прокурор району Д. Кавун.

За його словами, затриманий у своїх показах повідомив про свою причетність ще до двох убивств молодих дівчат, скоєних у районі у 2011-2012 роках.

- На даний час вказані свідчення відпрацьовуються слідчим шляхом. У випадку підтвердження інформації про вбивство усіх трьох дівчат, нелюду загрожує покарання від 10 років до довічного ув’язнення, - підкреслив заступник прокурора області.

Нагадаємо, 21 квітня цього року у лісосмузі неподалік селища Просяне, що у Нововодолазькому районі, знайдена задушеною 19-річна дівчина. 29 квітня 2012 з множинними колото-різаними пораненнями було виявлено тіло іншої дівчини 1987 року народження.

Автор: Администратор сайта