Водопостачання на Салтівці обіцяють відновити до кінця дня

Фото: із соцмережі Фото: із соцмережі
КП «Харківводоканал» повністю відновить водопостачання низки житлових будинків Салтівського житлового масиву до кінця дня.

Про це 6 жовтня під час виїзду на місце проведення аварійних ремонтних робіт повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харьківводопостачання» Владлен Волков.

За його словами, о 7:30 до диспетчерської служби КП «Харківводоканал» надійшла інформація про те, що виник порив на водоводі діаметром 1000 мм по вул. Гвардійців Широнінців, 21-а.

Нагадаємо: Величезний аварійний фонтан затопив двір на Салтівці (Фото, Відео) 

«Ця інформація відразу ж була передана аварійним службам Московського району, які оперативно приступили до локалізації пошкодження. В ході ремонтних робіт на 1,5 години було зупинено насосну станцію № 27, що забезпечує водопостачанням частину Салтівського житлового масиву. Технологічно без води все ще залишається частина 605-го мікрорайону - це близько 25 житлових будинків», - зазначив Владлен Волков.

За його словами, у зв'язку з тим, що цьому трубопроводу понад 40 років і він технічно зношений, то буде проведений його аварійно-капітальний ремонт. Ремонтні роботи по вул. Гвардійців Широнінців, 21-а будуть завершені до 8:00 7 жовтня.

Владлен Волков зазначив, що сьогодні в Харкові знос водопровідних мереж становить близько 70 %. Цього року комунальники замінили близько 17 км технічно зношених водопровідних мереж, до кінця року планують замінити ще 5 км.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта