Ящик цигарок нелегально віз росіянин у Харків через кордон

http://agro-new.ru/ http://agro-new.ru/
Чоловіка затримали на митному посту “Козача Лопань”.

Як повідомляються територіальні органи Міндаходів у Харківській області, росіянин прямував до Харкова на електропоїзді «Наумівка-Харків». На митниці чоловік заявив, що окрім особистих речей та десяти пачок цигарок «Космос» нічого у своєму багажі не переміщує. За його словами, ніяких предметів, що підлягають обов’язковому декларуванню або мають обмеження до ввозу, він не має.

Митники оглянули ручну поклаж пасажира. В поліетиленовому пакеті білого кольору лежали 100 пачок цигарок з фільтром «Моршанскъ», «Фирменная Марка» та «Космос» виробництва однієї із тютюнових фабрик Російської Федерації.

Своїми діями громадянин скоїв порушення митних правил, передбачене ст. 472 Митного Кодексу України - недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України, тобто незаявлення за встановленою формою точних та достовірних відомостей (наявність, найменування або назва, кількість тощо) про товари комерційного призначення, які підлягають обов'язковому декларуванню у разі переміщення через митний кордон - що підтверджується його поясненням.
Відповідно до вимог ст. 511 Митного Кодексу України вищевказаний товар вилучено та передано на зберігання до складу митниці.

Автор: Администратор сайта