Дорожній дайджест: де працюють бригади

29.05.2019 15:30 Область Online
Фото: Волинь Online Фото: Волинь Online
Дорожні бригади продовжують працювати на дорозі Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград.

Ремонтно-будівельні роботи на цьому напрямку розпочали 15 травня. Станом на 29 травня, в межах с. Таранівка влаштовано 4,8 км верхнього шару. На ділянці дороги між с. Бірки та с. Першотравневе влаштовано вирівнюючий шар –  1,5 км, між с. Таранівка та с. Безпалівка –  0,9 км, між с. Безпалівка та с. Новоберецьке – 1,9 км.

Всьго відфрезеровано існуючого покриття – 11,3 км. Від перетину автомобільної дороги Р-51 Мерефа-Лозова-Павлоград з дорогою М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта в бік с. Бірки влаштовано основу –  200 м. Сьогодні між с. Новоберецьке та с. Безпалівка виконуються роботи з влаштування вирівнюючого шару покриття. Тако, виконуються роботи з фрезерування існуючого покриття та видалення порослі на ділянці автомобільної дороги від перетину автомобільної дороги Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград з дорогою М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

Роботи з поточного ремонту проддовжуються на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-21-17 Дергачі – Козача Лопань розпочато 21 травня. Виконуються роботи з влаштування вирівнюючого шару основи із щебенево-піщаної суміші між с. Безруки та смт Слатине, а також у межах смт Слатине Дергачівського району.

Станом на 29 травня відфрезеровано 1,854 км. Влаштовано вирівнюючий шар основи із щебенево-піщаної суміші – 2500 м3. Також дорожники продовжують ремонт автомобільних шляхів у Печенігах та Балаклії. Тут тривають роботи з облаштування вирівнювального та верхнього шару.

«Так, роботи виконано на ділянці 950 м між селищем Кочеток та селом Кицівка. У межах селища Печеніги на 4-х ділянках загальною протяжністю 1 км 550 м влаштовано вирівнювальний шар покриття з асфальтобетонної суміші. На 2-х ділянках продовжуються роботи з влаштування верхнього шару покриття», – надали інформацію в САД.

Також продовжується ремонт дороги Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка. Зокрема, влаштовують вирівнювальний шар на ділянці автомобільної дороги від села Водяне до міста Балаклія.

Усього ж на цій автомобільній дорозі у 2019 році відфрезерували та влаштували 3 км вирівнювального шару, а також укріпили 2,5 км узбіччя.

Читайте також: Фіскали розповіли, як власники елітних авто Харківщини сплачують податки

Теги: