Меморіальну дошку загиблому воїну АТО відкрили на Чугуївщині

03.10.2017 07:05 Область Online
Фото: chuguevrda.gov.ua Фото: chuguevrda.gov.ua
2 жовтня у Волохово-Ярському НВК в присутності матері бійця відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику цього навчального закладу Мирославу Мислі.

Як передає Чугуївська РДА, цього дня у закладі пройшов мітинг-реквієм, у якому взяли участь заступник голови райдержадміністрації Валентина Волоцкова,  інші гості, серед яких і делегація Харківського національного університету ім. В. Каразіна, де здобував вищу освіту Мирослав.

Відкрив мітинг директор навчально-виховного комплексу Ілля Олефір, який розповів, яким добрим і патріотично налаштованим хлопцем був Мирослав Мисла, а його вчителі горді за нього.

- Ми пишаємося героями, які захищають нашу Вітчизну на Донбасі. Таким був і Мирослав, світлій пам’яті якого ми вклоняємося сьогодні. Це взірець мужності, гідності й честі для всіх нас. Діти повинні брати приклад зі свого земляка і знати, заради чого він віддав своє життя, – сказала у свою чергу на мітингу Валентина  Волоцкова. 

Меморіальну дошку встановили в річницю загибелі воїна – рівно рік тому Мирослав загинув у селі Кримське Луганської області. Ініціатива відкриття пам’ятного знака належить педагогічному колективу НВК, допомогу надали Чугуївські райдержадміністрація та районна рада. 

Читайте ще: Три нові сучасні бібліотеки з’являться у Лозівському районі

Максим Грек

Автор: Администратор сайта