Роганських школярів оснастили мультимедійним обладнанням (Фото)

29.08.2017 08:10 Область Online
Фото автора Фото автора
Це відбулося завдяки перемозі в обласному конкурсі «Разом в майбутнє».

Вчора, 28 серпня, в Роганської ОТГ відбулося презентація міні-проекту, який став переможцем обласного конкурсу «Разом в майбутнє». Цей урочистий захід для громади відвідав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Завдяки перемозі в конкурсі Роганська гімназія поповнилася мультимедійним обладнанням: 15 ноутбуками, екраном і проектором, а також роутером. Ця техніка буде перебувати в лінгвістичному кабінеті, де проходять уроки іноземних мов.

На все це та монтаж обладнання пішло 171 280 грн. Половину цих коштів, а саме 86 640 грн, було виділено з обласного бюджету. Решта — внесок зробила місцева влада, Роганська ОТГ (77 076 грн) і конкурсант (8 564 грн), яким є ініціативна група селища Рогань. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної ради.

Харківська облрада підписала меморандум з прибалтійською країною

Директор Роганської гімназії Віра Меленті вважає, що використання новітньої техніки позитивно вплине на освоєння школярами іноземних мов і дозволить їм більше в режимі реального часу спілкуватися з носіями мови.

У новому лінгвістичному кабінеті під час бінарного уроку старшокласники продемонстрували гостям можливості встановленого обладнання, а також свої знання англійської та німецької мов.

Сергій Чернов привітав всіх, хто докладав зусиль для підвищення ефективності навчання в гімназії шляхом впровадження освітніх інноваційних технологій.

— Радий за Роганську гімназію. Це хоч і невеликий крок в напрямку вдосконалення підходів викладання, але, переконаний, навчання майже чотирьохсот гімназистів стане простіше, цікавіше і головне — ефективніше. Навчальному закладу з ухилом «іноземна філологія» просто необхідно повністю використовувати досягнення сучасних технологій, — підкреслив очільник Харківської облради.

Савелій Мякушко

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта