Галас навколо злиття двох харківських академій — лише розмови. Євген Савін

23.04.2013 13:39 Суспільство
hudprom.livejournal.com hudprom.livejournal.com
Ніяких офіційних вказівок або циркулярів з приводу злиття Академії дизайну і мистецтв і академії міського господарства сьогодні нема.

Про це під час прямої телефонної лінії в газеті “Слобідський край” повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.

- Те, що існує в Україні тенденція злиття вишів, це правда. В Харківській області зливаються три сільськогосподарські виші, це факт. Але все інше — це можуть бути розмови, домисли. Сьогодні нема такої інформації, що щось таке планується, - наголосив заступник губернатора.

Він зазначив, що існує ціла процедура злиття вишів, яка вимагає крім наказу МОНУ, рішення Кабінету міністрів і згоду обох колективів.

За словами працівників академії дизайну і мистецтв, недавно в закладі з'явились люди, які збирали у співробітників підписи на підтримку об'єднання з академією міського господарства. Колектив виступив проти і провів збори, на яких ухвалив резолюцію-звернення до Міністерства освіти і науки і інших організацій з проханням не допустити злиття цих двох вишів.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта