Обережно: над Харковом літають курсанти (ФОТО)

11.07.2013 13:34 Суспільство
фото медіа-центру МО України фото медіа-центру МО України
У Чугуєві на базі 203-ї навчально-авіаційної триває льотна практика у 75-х курсантів IV-го курсу Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Курсанти виконують самостійні польоти на військових літаках типу Л-39 «Альбатрос», Ан-26 та вертольотах Мі-8.

За старання на військовому аеродромі, першому піднятися у небо і самостійно виконати польотні вправи доручили курсанту Дмитру Васільєву. За півгодини знаходження у небі хлопець на «відмінно» виконав два розвороти у 180° та відпрацював інші завдання на реактивному літаку типу Л-39 «Альбатрос».

- Лише цього року кожен з курсантів вже налітав понад 31 годину. До завершення крайньої ж льотної практики усі «кожедубівці» здобудуть необхідні навички, які їм допоможуть виконувати важливі завдання у стройових авіаційних з’єднаннях, - додав полковник Геннадій Дубовик.

Льотна практика із курсантами IV-го курсу льотного факультету Харківського університету Повітряних Сил імені. Івана Кожедуба триватиме до середини серпня. Після, цього, у Чугуєві вони складуть державний іспит з льотної підготовки. Далі, хлопці повернуться на зимові квартири для підготовки до випуску з видового вишу, який відбудеться наприкінці вересня поточного року.

Автор: Администратор сайта