Харківський нардеп Швайка відібрав у колишньої сина та відправив його до нової вже вагітної дружини

18.09.2013 14:37 Влада
http://blogs.korrespondent.net/ http://blogs.korrespondent.net/
Нардеп забрав 5-річного сина Тараса з дому у Пісочині та повіз до Києву.

Як пише “SQ”, 26 серпня Ігор Швайка забрав сина у колишньої дружини, де той жив разом зі своєю 7-річною сестричкою. Нардеп відправив сина до Києва, де живе зі своєю четвертою дружиною. При чому за попередньою інформацією хлопчик не хотів їхати. Про це журналістам розповіла третя дружина Ігора Швайки Ольга Швайка. Відтоді жінка не бачила сина та навіть не розмовляла з ним по телефону.

"У мене є відеозапис, на якому видно, що дитина плакала і не хотів йти з батьком. Очевидно, тут є неповага до його прав" , - заявила Ольга Швайка.

За її словами, народний депутат також намагався виписати Тараса з дому, а також забрати його документи з дитсадка в Пісочині . Жінка при підтримки ініціативної групи мешканців Песочина зібрала близько 500 підписів під зверненням з проханням допомогти їй повернути сина. Копії звернення вже направлено президентові України Віктору Януковичу , керівнику ВО " Свобода" Олегу Тягнибоку , генеральному прокурору України Віктору Пшонці , уповноваженою Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської.

Жінка також звернулася до міліції.

"Зараз у мого другої дитини , дочки Софії , великий стрес . Вона боїться , що батько забере і її . Вона мене запитує: мама , коли повернеться Тарас ? У нас дуже дружні відносини між дітьми і вона дуже хвилюється за брата " - заявила Ольга Швайка.

До речі, вже більше року суд розглядає позов про стягнення з Ігоря Швайки аліментів , які він не платить. У відповідь народний депутат подав зустрічний позов , в якому домагається , щоб діти проживали разом з ним.

Ольга Швайка розповіла, що прожила з Ігорем Швайкою близько шести років. Це був його третій шлюб. Зараз народний депутат одружений вчетверте. Його нова дружина вагітна, це буде п'ята дитина Ігоря Швайки від усіх його шлюбів.

Швайка відмовився коментувати ситуацію. " Чоловік ні з ким ніколи не обговорює питання своїх хвороб і взаємин з жінками " , - заявив він.

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта