Ким працюють нові депутати Харківської облради. Подробиці

07.11.2015 09:39 Влада
Фото: horoscope.myhelps.ru Фото: horoscope.myhelps.ru
Серед новообраних депутатів найбільше бізнесменів, держслужбовців, фермерів та освітян.

До нової облради пройшли, зокрема, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін і його заступник Юлія Світлична, голова Харківської облради Сергій Чернов, голова Зміївської РДА Віталій Кошеленко, голова Балаклійської РДА Степан Масельський, голова Шевченківської райради Юрій Вінніченко, голова Лозівської райради Ігор Нестєров, заступник голови Зміївської райради Олена Пилипенко, заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгеній Водовозов, начальник ГУМВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв тощо.

Опинилися у цьому списку три пенсіонери, дев'ять безробітних і навіть один народний депутат України - Олександр Фельдман.  Всі 120 обранців мають вищу освіту. Більше половини з них (62 чоловіки) проживають у Харкові.

Наймолодшому депутату 25 років. Це кандидат від "Відродження" Руслан Дейнека. Попри молодість хлопець вже працює в Апараті Верховної Ради Україні на посаді помічника-консультанта народного депутата. Найстаршому депутату Харківської облради наприкінці листопада виповниться 80. Це також кандидат "Відродження" Олена Гречаніна. Жінка працює генеральним директором Українського інституту клінічної генетики Харківського національного медичного університету. Середній же вік новоспеченого депутатського корпусу Харківщини 45-50 років.

А от за гендерною ознакою місця в облраді розділилися наступним чином: 97 місць отримали чоловіки і лише 23 - жінки. До речі, представниць прекрасної статі найбільше пройшло від "Відродження" - 12 депутатів. По три мандати отримали жінки від "Солідарності", "Самопомочі" і "Опозиційного блоку" і всього по одному від "Нашого краю" і "Батьківщини".

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта