Олександр Єфремов заарештований на два місяці

17.02.2015 08:42 Влада
Екс-нардеп Олександр Єфремов залишається у тюрмі чекати на суд.

Печерський райсуд Києва у понеділок увечері обрав колишньому керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін у два місяці з альтернативою у вигляді виплати застави у 3,6 млн грн.

Суд прийняв таке рішення тому, що визнав достатніми аргументи і докази, зазначені у клопотанні прокурора. Суд зобов'язав Єфремова у разі внесення застави дотримуватися всіх правил запобіжного заходу у вигляді застави. Зокрема, з'являтися за викликом слідчого, здати закордонний паспорт.

Також суд заборонив Єфремову спілкуватися з народними депутатами 7-го скликання.

Нагадаємо, за словами генерального прокурора України Віктора Шокіна, Єфремов "підозрюється в здійсненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 і ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України, тобто, у зловживанні службовим становищем при обтяжуючих обставинах та службовому підробленні".

Захист Єфремова просила суд обрати запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою і запорукою, зокрема, ряд народних депутатів готові були взяти Єфремова на поруки.

Раніше в ході судового засідання Єфремов заявив, що звинувачення на його адресу з боку Генпрокуратури "є надуманими", а необхідної суми застави у нього немає.

Джерело: ZN.ua
Автор: Администратор сайта