Донецький «Шахтар» презентував нову форму (фото)

11.07.2017 12:00 Спорт
Фото: shakhtar.com Фото: shakhtar.com
У новому образі «гірників» харків'яни можуть побачити вже в кінці липня, коли «Шахтар» на ОСК «Металіст» зустрінеться з київським «Динамо».

Як повідомляє прес-служба донецького клубу, новий комплект форми донеччан – це свіжий погляд на клубну оранжево-чорну гаму з додаванням сучасних деталей.
 
Вертикальні смуги знакових для «гірників» кольорів доповнено косими яскраво-синіми вкрапленнями на футболці. Цей дизайн натхненний домашнім стадіоном команди: оранжеві й сині переливи нагадують освітлену «Донбас Арену». Чорні рукави та плечі – символ темряви, що панує в глибині вугільних шахт Донбасу.
 
З обох боків футболки розташована еластична смуга, яка продовжується на шортах. Під часу руху вона розтягується, покращуючи вентиляцію, та просвічується яскраво-синьою підкладкою.

 


Фото: shakhtar.com

Чорні гетри з контрастною оранжевою лінійною графікою на литці виконані в традиційному кольорі клубу і підкреслюють швидкість руху футболіста.

 

Фото: shakhtar.com

Домашня форма донеччан сезону – 2017/18 проходитиме бойове хрещення 15 липня в матчі за Суперкубок України з «Динамо» в Одесі.

Харків’яни рвуться до роботи — просять суботники

Нагадаємо, що в 2017 році донецький клуб свої домашні матчі у всіх турнірах проводить в Першій столиці на ОСК «Металіст». Новий сезон на харківському стадіоні «гірники» почнуть матчем проти київського «Динамо» в рамках 2-го туру Прем'єр-ліги. Базовий день проведення матчів 2 туру заплановано на 22 липня. Точна дата цього матчу стане відома пізніше.

А у вересні «Шахтар» стартує в груповому раунді Ліги чемпіонів, в рамках якого донеччани проведуть три гри на ОСК «Металіст». І вже восени або на початку зими в Першу столиці можуть приїхати найсильніші клуби Європи, такі, як «Барселона», «Атлетіко», «Севілья», дортмундська «Боруссія», «ПСЖ», «Рома» та ін.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта