Екс-тренер "Металіста" очолив казахстанський клуб

02.12.2016 09:35 Спорт
Фото: vk.com Фото: vk.com
Ігор Рахаєв тепер буде тренувати "Актобе".

Як повідомляє офіційний сайт ФК “Актобе”, казахський клуб підписав контракт з українським тренером Ігорем Рахаєвим. Сьогодні вітчизняного фахівця представили місцевій публіці на прес-конференції. Екс-тренер "Металіста" розповів, чому вибрав саме цей клуб.

– Насамперед – амбіції. Клуб хоче домогтися високих результатів. Тут амбітне керівництво, яке не хоче бовтатися в середині таблиці, – заявив фахівець.

Також Ігор Рахаєв розповів, що буде робити акцент на видовищний футбол: більше контроля м'яча та атакуючого футболу.

Детальніше про завдання, поставлені перед українським тренером, керівництво 5-кратного чемпіона Казахстану повідомить перед початком сезону, старт якого відбудеться навесні наступного року. Після завершення заходу екс-коучу ФК “Металіст” за доброю казахською традицією подарували чапан.

Нагадаємо, що Ігор Рахаєв прийняв харківський “Металіст” після того, як у команди почалися серйозні фінансові проблеми, і пост головного тренера залишив Мирон Маркевич. Без огляду на всі труднощі, Ігор Володимирович з “жовто-синіми” завоювував бронзові медалі в сезоні 2014-2015. У середині 2015 року Рахаєв залишив харківський клуб і через півроку очолив молдавську “Зорю”. Українець вперше в історії команди з Бєльці виграв Кубок країни, але за три тури до кінця чемпіонату керівництво “Зорі” вирішило розлучитися з Ігорем Володимировичем.

Савелій Мякушко

 

 

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта