Збірна України зіграє важливий матч у Харкові. Подробиці

22.05.2017 15:00 Спорт
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
У вересні на стадіоні “Металіст” збірна України зіграє один з ключових поєдинків кваліфікації на ЧС-2018.

Президент ФФУ Андрій Павелко залишився задоволеним організацією матчу Кубка України між “Шахтарем” та “Динамо” і повідомив, що 2 вересня Харків прийматиме поєдинок національної збірної.

- Лише в минулому році нам вдалося повернути великий футбол до Харкова. Я вдячний УЄФА і ФІФА, що пішли нам назустріч. Збірна вже провела поєдинок у Харкові, тепер тут відбувся фінал національного Кубка. Ми побачили, що матчі викликають інтерес і резонанс. Восени на “Металісті” збірна України зіграє проти Туреччини один із ключових поєдинків у групі, - процитував Андрія Павелка Football.ua.

Він зазначив, що ФФУ вже почала обговорювати нюанси майбутнього матчу з головою Харківської ОДА Юлією Світличною.

ХАРКІВЩИНА ОЧОЛИЛА РЕЙТИНГ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ

Матч Україна – Туреччина відбудеться 2 вересня і матиме надзвичайно важливе турнірне значення для української збірної. На сьогодні турки прямі конкуренти підопічних Андрія Шевченка у боротьбі за друге місце у групі. Обидві команди мають у своєму активі по вісім очок.

Нагадаємо, що у 2014-му році УЄФА заборонив проводити міжнародні футбольні матчі у Харкові через близькість воєнних дій. Заборону скасували лише у 2016 році, а у листопаді збірна України зіграла на стадіоні «Металіст» товариський матч проти Сербії.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта