Харківські чиновники планують стати найкращими

18.09.2013 06:33 Спорт
http://www.litsa.com.ua/ http://www.litsa.com.ua/
17 вересня ропочалася Всеукраїнська спартакіада серед держслужбовців. Представники Харківщини планують цього року посісти перші місця.

Про переможні плани харківських чиновників та головні ставки наших спортсменів на Олімпіаді в Сочі кореспонденту "СК" розповів заступник директора Департаменту молоді та спорту ХОДА Сергій Христоєв.

– У 2010-му ми зайняли аж 27-ме місце. У 2011-му – 13-те, у 2012-му – 6-те. У цьому році хотілося б потрапити до першої трійки. Спартакіада проходитиме в таких дисциплінах, як футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки, - сказав Сергій Христоєв. - На жаль, я на змагання не їду, адже є невідкладні справи тут. Я вам скажу, що тут розгоряються цілі сімейні драми. Так, в одного з кандидатів у збірну області саме в цей період має народити дружина, і він не хоче їхати. А дружина, навпаки, наполягає, щоб він поїхав змагатися. Усе, як у справжніх спортсменів.

За словами Сергія Христоєва, до зимової олімпіади в Сочі харківські професійні спортсмени такоє ретельно готуються. Адже основний відбір учасників розпочнеться уже у жовтні.

– У Харкові функціонує 91 спортивний заклад, шість шкіл олімпійського резерву, дві школи вищої спортивної майстерності, два училища, один ліцей спортивного профілю і один Східний центр олімпійської підготовки із зимових видів спорту, - сказав Сергій Христоєв. - Пріоритетні види спорту, в яких ми хочемо показати результат, це: біатлон, лижні гонки, сноубординг, фігурне катання і шорт-трек. Основний відбір спортсменів, почнеться тільки в жовтні.

Артем Богдан, матеріал з газети "Слобідський край" №110 від 14.09.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта