Харківські хокеїстки виграли медалі чемпіонату

09.03.2017 09:34 Спорт
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
У Першому чемпіонаті України з хокею серед жінок харківські «Пантери» вибороли «бронзу».

Доля нагород історичного чемпіонату вирішувалася 8 березня в Києві. В матчі за третє місце харківські «Пантери» в безкомпромісній боротьбі здолали «Дніпровських Білок» - 6:2. Додому харків’янки привезли не тільки медалі, а й звання кращого нападника чемпіонату, цей титул дістався № 55 «Пантер» Владиславі Скащук.

- Було багато зроблено роботи з липня 2016 року зі становлення команди, організаційних моментів, тренувального процесу, - зазначила капітан «Пантер» Катерина Середенко. - Ми важко працювали, вигризали зубами перемоги, а програші нас робили тільки сильнішими.

Лідерка команди зазначила, що в Харків останній раз привозили медалі з хокейної першості десять років тому гравчині ХК "Харків".

НА ЛІД ВИХОДЯТЬ ХАРКІВСЬКІ «ПАНТЕРИ» (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, Перший чемпіонат України стартував 18 листопада 2016 року в Києві. Харків’янки були серйозно націлені на п'єдестал, на меті команди були медалі. Першу ціль досягнуто, попереду наступний чемпіонат. На меті у дівчат - найвища сходинка п'єдесталу. Чотири дні відпочинку, а потім підготовка до майбутнього сезону.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта