Харківські велосипедисти стали призерами чемпіонату України

15.08.2017 12:20 Спорт
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Харківські спортсмени привезли 3 золоті, 2 срібні та 1 бронзову медаль.

Міжнародний турнір з велосипедного спорту «Гран-Прі Галичини» і юнацький чемпіонат України з велоспорту та треку проходив 11-14 серпня у Львові. Окрім України, учасниками стали спортсмени з шести країн світу, зокрема брали участь спортсмени з Білорусі, Азербайджану, Литви, Польщі та Болгарії. Про це повідомляє сайт ХОДА.

Серед учасників турніру був і чинний володар Кубка світу Андрій Винокуров. Цьогоріч на львівському велотреку харків’янин здобув перемоги у двох дисциплінах. Андрій завоював золоту медаль у спринті, здолавши у фіналі литовця Сваюноса Йонаускаса, а також став першим на фініші з кейріну.

Другим у цій дисципліні став львів'янин Володимир Бичинський, а замкнув призову трійку Сергій Омельченко з Азербайджану.

На юнацькому чемпіонаті України, який проходив паралельно, харківські велосипедисти завоювали 1 золоту, 2 срібні та 1 бронзову нагороди.

Богдан Данильчук тричі підіймався на п’єдестал пошани. Він став чемпіоном України в дисципліні «кейрін», фінішував другим в омніумі, а також разом з харків’янами Михайлом-Ярославом Дудком та Єгором Коробовим посів друге місце в командних перегонах переслідування на 3 км.

Ще одна срібна медаль була на рахунку Михайла-Ярослава Дудка в кейріні. У цій же дисципліні Єгор Коробов посів третє місце.

Аліна Курлович

Автор: Администратор сайта