Харківський "Металіст 1925" розгромно програє у фіналі чемпіонату України (Фото, Відео)

19.06.2017 17:15 Спорт
Фото автора Фото автора
У фіналі чемпіонату України з футболу серед аматорів зійшлися переможці своїх груп - харківський "Металіст 1925" і "Агробізнес" з Волочиська (Хмельницька область).

Матч проходив на головній арені країни НСК "Олімпійський". Підтримати земляків приїхала організована група з Харківської області на 18 автобусах (5 з Першої столиці, решта - з районів нашого регіону). Ультрас харків'ян налічувалося в межах 300-500 чоловік. Вони, до речі, з перших хвилин почали активно підтримувати своїх улюбленців. Додатково до цього влаштували піротехнічне шоу - палили "димовухи" і підривали петарди. Традиційно, така підтримка "жовто-синіх" тривала протягом усього матчу.

Що стосується самої гри, то вона не задалася у номінальних господарів, "Металіст 1925", з перших хвилин. До перерви підопічні Олександра Призетка відзначилися лише одним ударом у ворота, з яким впорався воротар суперника Костянтин Одольський. У суперника із Західної України точних "пострілів" було не набагато більше, але два з них виявилися результативними. Їх автор - Микола Темнюк, який забив на 21-й і 42-й хвилинах.

 

У першому таймі "Агробізнес" мав значно кращий вигляд від харків'ян, тому в перерві Олександру Призетку треба було щось вигадувати. Коуч номінальних господарів зняв досвідченого центрального півзахисника, 31-річного Олександра Пивоварова, і випустив замість нього молодого 19-річного хавбека, Сергія Романова, в надії, що той освіжить центр поля. Але ця рокіровка не дала очікуваних дивідендів. Навпаки - харків'яни пропустили третій м'яч. На 58-й хвилині номінальні гості провели разючу контратаку, яку результативно завершив Віталій Груша.

Лідируюча команда забила ще один м'яч, і справа йшла до логічного кінця, але матч дограно не було - харківський ультрас вибігли на поле і почали битися з уболівальниками суперника.

"Агробізнес" стає чемпіоном України серед аматорів сезону 2016/2017 років, а харків'яни разом з переможцями готуються до Другої ліги.

Савелій Мякушко, спеціальний кореспондент "СК"

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта