Михайло Добкін пограв у футбол під Харковом (ФОТО)

17.10.2012 09:15 Спорт
фото Ігоря Тесло фото Ігоря Тесло

Губернатор Харківщини Михайло Добкін грав у футбол на щойно відкритому фізкультурному майданчику у селищі Борова.

Також у церемонії відкриття багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу у селищі Борова взяли участь голова Харківської облради Сергій Чернов, перший заступник голови облради Олена Олешко, перший заступник губернатора Валентин Дулуб, заступник губернатора Євген Савін, голова Борівської РДА Микола Кравцов.

Михайло Добкін та Сергій Чернов урочисто перерізали червону стрічку на вході у фізкультурний комплекс, привітали юнацьку футбольну команду та подарували дітям футбольні м'ячі.




Учасники футбольної команди попросили губернатора забити перший гол у ворота. Михайло Добкін зробив два удари. Перший раз поцілив по штанзі, другий удар губернатора відбив голкіпер юнацької футбольної команди.


Довідка. Будівля фізкультурно-оздоровчого комплексу в смт Борова являє собою закриту спортивну споруду арочного типу з розмірами в плані 22мх51м, висота найвищої арки більш 10м. Загальна площа приміщень становить 1145 м2. Утеплена багатошарова конструкція у поєднанні з системою опалення дозволяє функціонувати комплексу цілорічно.

Багатофункціональний зал (846м2) призначений для проведення занять і змагань з мініфутболу, баскетболу, волейболу, тенісу, бадмінтону, інших видів спорту. Тренажерний зал площею 36м2 обладнаний тренажерами для спини, м'язів живота, ніг, грудної клітки. Зал аеробіки (136м2) призначений для індивідуальних та групових занять фітнесом та гімнастикою.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта