На Металіст повертається свято футболу

27.08.2016 06:16 Спорт
Фото Юлії Шматченко Фото Юлії Шматченко
Сьогодні у Харкові відкривається футбольний сезон матчем «Металіст 1925» - МФК «Житомир».

О 16:00 на головній футбольній арені Харківщини «жовто-сині» проведуть свій перший домашній поєдинок у рамках аматорського чемпіонату України. Команда дуже розраховує на підтримку вболівальників. До речі, ігри «жовто-синіх» транслюватиме обласне телебачення.

Хоч і гратиме «Металіст 1925» домашні зустрічі на СК «Металіст», тренується команда, м’яко кажучи, на скромному полі – стадіоні авіазаводу «Старт». Керівництво клубу активно шукає пристойну базу для подальших тренувань.

– Бази у нас немає. Користуватися однією з кращих баз України, що в селищі Високому, ми не можемо. Там діють за принципом: помри, але не дістанься нікому. Тому ми активно шукаємо базу. Тренуємося зараз на полях, які не відповідають належному рівню, – коментує ситуацію один зі співзасновників команди, радник губернатора Харківщини Сергій Стороженко.

УБОЛІВАЛЬНИКИ ЗА СВОЇ ГРОШІ СТВОРИЛИ АЛЬТЕРНАТИВУ ХАРКІВСЬКОМУ МЕТАЛІСТУ

Сьогодні у розпорядженні Олександра Призетка 25 футболістів, з яких 22 –  харків’яни. Щодня керманичу «жовто-синіх» телефонують футболісти, які хочуть грати у новоствореному клубі. Головний тренер «Металіста 1925» обіцяє влаштувати перегляд потенційних новобранців під час двотижневої паузи в чемпіонаті. 

– Нинішній склад команди – майже всі випускники академії «Металіста». Деякі хлопці були задіяні в «U-19», працювали зі мною в дублювальному складі. Дехто трохи понюхали пороху в Прем’єр-лізі: Краєв, Синиця, Давидов, – повідомив головний тренер ФК «Металіст 1925» Олександр Призетко.

– Усі охочі потрапити в команду нехай стежать за новинами в наших групах у соцмережах. Ми організуємо спеціальне тренування для всіх охочих десь на початку жовтня. Якщо хлопці підійдуть за фізичними і моральними якостями, ми їх з радістю візьмемо в «Металіст 1925», – додав представник ультрас і один із співзасновників клубу Ігор Лядов.

Юлія Шматченко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта