На обласній «Зірниці» стріляли із гвинтівок та варили раків (ФОТО)

23.09.2012 15:00 Спорт
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
У Гиївському парку в Люботині з 21 по 22 вересня молодіжні команди зі всієї Харківщини брали участь у обласних військово-патріотичних змаганнях «Зірниця».

29 команд із всіх районів області у п’ятницю розбили величезне наметове містечко біля ставку у Гиївському парку. Конкурсні змагання розпочалися вечірнім «Капусником», на якому пролунали пісні на військову тему, вірші, гумористичні сценки тощо. Закінчився ж вечір розпалюванням «багаття дружби».

Наступного дня розпочалися спортивні заходи, серед яких були випробування на воді, у повітрі та на землі. Команди мали переплисти ставок на човнах. До речі, в одному з них не було весел. Змагання на землі полягали у подоланні смуги перешкод, а у повітрі – підйомі на дерева по мотузкам та стрільбі з пневматичної гвинтівки по мішеням.

Найбільший ажіотаж викликав кулінарний конкурс «Барбекю фест», під час якого кожна команда мала на відкритому вогнищі приготувати свою улюблену страву. Учасники частували суддів шашликами, смаженою рибою, овочами-гриль, вареними раками, польовою кашею тощо.

За результатами змагань перше місце у обласній «Зірниці» та переможний прапор отримала команда Чугуївського району. Другими стали мешканці Дергачівського району. «Бронзу» ж отримав Зміївський район.  

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта