Прогноз на футбольний матч «Динамо» - «Янг Бойз»

26.07.2017 09:45 Спорт
Фото: bscyb.ch Фото: bscyb.ch
Матч відбудеться сьогодні, 26 липня, в Києві. Початок - о 19.30.

Київське «Динамо» починає свій шлях в новому сезоні Ліги чемпіонів. «СК» прогнозує перший матч команди Хацкевича, який сьогодні, 26 липня, відбудеться в столиці України.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Безумовно, підопічні Олександра Хацкевича до початку єврокубкового сезону підходять в піднесеному настрої після виїзної перемоги над «Шахтарем». До речі, динамівці вперше в цьому столітті два рази поспіль виграли у «гірників» в чемпіонатах України. Швидше за все, кияни за підтримки рідних уболівальників діятимуть першим номером і захочуть, якщо навіть не вирішити долю двоматчевого протистояння в Києві, то поїхати в Берн з хорошим гольовим запасом.

Фото: shakhtar.com

Але «Янг Бойз» теж не «хлопчики для биття». Багато українських вболівальники добре пам'ятають цю команду, яка рік тому вибила з ЛЧ донецький «Шахтар». Швейцарці теж, як і кияни, підходять до лігочемпіонівської баталії в гарному настрої - підопічні Адольфа Хюттера в стартовому турі внутрішньої першості здолали один з найтитулованіших клубів Швейцарії, «Базель». Тому «бджоли» з усіх своїх потуг будуть намагатися повернутися зі столиці України або з позитивним результатом, або хоча б з мінімальною поразкою, яка залишить їм непогані шанси для загального успіху.

Юні телевізійники області відправляться до Німеччини

Фото: bscyb.ch

Як ми вже говорили вище, за нашими припущеннями, кияни з перших хвилин візьмуть «нитки гри» в свої руки, і постараються контролювати хід матчу протяом всього протистояння. Безумовно, швейцарські гості зроблять акцент на надійну гру в обороні і контратаки. А контрвипади команди Адольфа Хюттера з такими небезпечними гравцями, як Раве, Сулеймані і Оаро, можуть стати серйозною проблемою для українців. Думаємо, що два-три м'ячі кияни заб'ють і в підсумку переможуть, але в той же час припускаємо, що хоч один контрвипад швейцарців закінчиться голом.

Фото: bscyb.ch

Тому наш прогноз - гол «Янг Бойз», за який вітчизняні букмекерські контори дають коефіцієнт в районі 1,62-1.7.

Ставка «СК» - гол «Янг Бойз» за 1,65
Розмір ставки - 2000 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 18000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко


Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта