Прогнози на футбольні матчі «Астана» - «Селтік» і «Севілья» - «Башакшехір»

22.08.2017 11:59 Спорт
Фото: sport.unian.net Фото: sport.unian.net
Сьогодні, 22 серпня, «СК» пропонує любителям ставок зіграти «експресом» і звернути увагу на поєдинки раунду плей-оф Ліги чемпіонів.

«Астана» - «Селтік», початок гри - о 18.30 за київським часом

Спершу звернемо свій погляд на матч в Астані, де однойменний клуб прийматиме чемпіона Шотландії «Селтік». Матч тижневої давності в Глазго склався явно не за сценарієм наставника «Астани» Станіміра Стойлова. Якщо в минулому році шотландці в рідному «лігві» лише в компенсований час зуміли вирвати у казахстанців перемогу, а разом з нею - путівку в раунд плей-оф ЛЧ, то зараз підопічні Брендана Роджерса не залишили і «каменя на камені» від «синьо-жовтих». Гол Джеймса Форреста, дубль Скотта Сінклейра і два автоголи принесли «Селтіку» розгромну перемогу 5:0.

Фото: sputniknews.kz

Після такого переконливого тріумфу ясно, хто зробить крок у групу ЛЧ, якщо, зрозуміло, не станеться якогось дива, на зразок барселонівського, датованого березнем цього року. Але такі неймовірні камбеки, типу того, як зробила каталонська команда, велика рідкість. І думаємо, що хлопці Роджерса не доведуть справу до того, щоб завтра казахстанських футболістів оспівували немов національних героїв. Але ми все ж у матчі-відповіді віддамо перевагу господарям.

По-перше, головний їхній козир - штучне поле, на якому футболісти «Астани» знають мало не кожну травинку, а ось для шотландців воно, м'яко кажучи, не звичне. По-друге, припускаємо, що команда Роджерса буде не на стільки мотивована, щоб виграти і матч-відповідь. Їм це не потрібно, і це зрозуміло. Ну а по-третє, перед тим, як казахстанські футболісти опустяться в турнір рангом нижче, Лігу Європи, вони, безсумнівно, захочуть гучно грюкнути дверима в цьому розіграші ЛЧ. І місцева торсида разом з такими вибуховими африканцями, як Джуніор Кабананга і Патрік Твумасі, допоможуть астанцям домогтися позитивного результату в матчі-відповіді з шотландцями.

Тому ми вважаємо, що, як мінімум, господарі не програють, і наша ставка «1х», за яку в середньому вітчизняні контори дають 1,56. Для більш ризикованих гравців радимо взяти Астану з «0». Тут «відповідь» - більше 2.

«Севілья» - «Башакшехір», початок гри - о 21.45 за київським часом

До непрограшу «Астани» ми вирішили ще додати ставку на матч, який відбудеться в Андалусії - «Севілья» - «Башакшехір». У першій грі більш досвідчені іспанці здобули жадану виїзну перемогу 2:1. Турки щосили впиралися і хотіли зачепитися хоча б за нічию, але підопічні Едуардо Беріццо не дали цього зробити господарям і повернулися додому з комфортним запасом перед матчем-відповіддю.

Фото: espnfc.com

На «Санчес Пісхуані» «Башакшехіру» треба забивати двічі і не пропускати, щоб створити невелику сенсацію і пройти далі. Забити вони можуть, і з їх якісним добором гравців атаки їм під силу засмутити кіпера «Севільї», і не раз, але ось «насухо» відіграти цей поєдинок - навряд чи.

«Севілья», яка минулої суботи невдало стартувала в Прімері, «розписавши мирову» в рідних стінах з «Еспаньолом» (1:1), захоче саме зараз подарувати своїм уболівальникам першу домашню перемогу в сезоні. І, напевно, вони постараються це зробити красиво, з великою кількістю небезпечних моментів і звичайно, голів.

Тому, думаємо, що «нервіонці» розпишуться в турецьких воротах як мінімум двічі, але в свою чергу, вважаємо, що і турки не повернуться на береги Босфору без забитого гола. Наша ставка - в матчі буде забито, як мінімум, три м'ячі. На «тотал більше 2,5» вітчизняні контори в середньому дають 1,6. Також можете зіграти «тотал більше 3». Тут «відповідь» - близько двійки.

Прогноз на футбольні матчі «Сталь» – «Шахтар» і «Динамо» – «Карпати»

Ставка «СК» «двійником» - «Астана» не програє ( «1х») за 1,56 і «Севілья» - «Башакшехір» - «тотал більше 2,5» за 1,6. Підсумковий коефіцієнт - 2.49
 Розмір ставки - 5223 умовні фішки.
 У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта