Прогнози на футбольні матчі «Ліверпуль» — «Хоффенхайм» і «Славія» — «АПОЕЛ»

23.08.2017 12:50 Спорт
Фото: sport.unian.net Фото: sport.unian.net
Сьогодні, 23 серпня, «СК» пропонує любителям ставок звернути увагу на поєдинки раунду плей-оф Ліги чемпіонів.

«Ліверпуль» — «Хоффенхайм», початок гри — о 21.45 за київським часом

Спочатку заїдемо на батьківщину «Бітллз», де їх земляки з «Ліверпуля» прийматимуть німецький «Хоффенхайм». У першій грі мерсисайдцям вдалося мінімально перемогти 2:1 і зробити собі комфортну перевагу перед матчем-відповіддю. Гра тижневої давності в Зінсхаймі вийшла досить цікавою, і знай, як закінчилася та зустріч, якби в дебюті гри Андрей Крамаріч реалізував пенальті. А так після цієї невдачі англійці відзначилися двічі, і лише гол Марка Ута в кінцівці матчу залишив хоч якісь шанси німцям для досягнення бажаної путівки в групу Ліги чемпіонів.

Фото: sport.bigmir.net

Суботні ігри обох колективів у внутрішніх першостях, точніше, їх складів, показали, що команди поберегли основних виконавців для лігочемпіонівської битви. Так, в матчі проти «Крістал Пелас» в основі «Ліверпуля» були відсутні Мохамед Салах, Емре Джан і Деян Ловрен. А наставник німців Юліан Нагельсманн в грі з бременським «Вердером» також надав відпочинок лідерам команди — Павелу Кадерабеку, Сержу Гнабрі і Сандро Вагнеру. До речі, так би мовити, в економ-режимі обидва колективи перемогли по 1:0.

Що стосується безпосередньо самого прогнозу на цю дуель, то думаємо, що вона пройде в досить цікавій боротьбі з безліччю гольових моментів. Німці потрапили в таку ж ситуацію, як і вчора «Бешакшехір» — після домашніх 1:2 туркам треба було забивати двічі і не пропускати. З першим завданням вони впоралися, а от з другим — на жаль. Стамбульці зіграли з «Севільєю» 2:2 і опустилися в Лігу Європи.

Щось подібне ми припускаємо побачити і сьогодні на «Енфілді». Так як коефіцієнт на «тотал більше 2,5» не надто привабливий (в районі 1,5), ми вирішили зіграти «тотал більше 3», за який вітчизняні букмекери в середньому дають 1,78. Також може зіграти і те, що в матчі буде, як мінімум, чотири голи. Цей «заряд» також має досить непогані шанси на прохід.

Прогнози на футбольні матчі «Астана» - «Селтік» і «Севілья» - «Башакшехір»

«Славія» — «АПОЕЛ», початок гри — о 21.45 за київським часом
 
З Туманного Альбіону переміщаємося в Прагу, де чемпіон Чехії, місцева «Славія» спробує відіграти у кіпрського «АПОЕЛа» два голи. У матчі тижневої давності гості провалили старт поєдинку — вже до 10-й хвилини господарі вели 2:0. І в підсумку вони зуміли закінчити це протистояння з таким комфортним для себе рахунком. На Кіпрі «Славія» мала кілька хороших моментів, щоб покинути острівну державу із забитим м'ячем, але, завдяки впевненим діям свого кіпера і удачі, «АПОЕЛу» вдалося зіграти «на нуль». Що, зрозуміло, значно ускладнило виконання завдання пражцям. Але відступати без бою вони, ясна річ, не збираються.

Фото: slavia.cz

Якщо між лігочемпіонівськими баталіями зі «Славією» кіпріоти повністю сконцентрувалися на підготовці до зустрічі в Чехії, не граючи матч внутрішньої першості, то ось «Славія» минулої суботи, 19 серпня, зустрічалася на виїзді з ФК «Богеміанс 1905». Одного з аутсайдерів минулого чемпіонату «Славія» здолати не зуміла, «розписавши суху мирову» (0:0). Передбачувано наставник пражців Ярослав Шілгави дав відпочити провідним гравцям команди — Мирославу Стоху, Руслану Ротаню та Мілану Шкоді.

Сьогодні, швидше за все, з перших хвилин господарі підуть вперед і протягом усього матчу постараються «провисіти» на кіпрських воротах і забити потрібну кількість голів для проходу в груповий етап Ліги чемпіонів. Крім вищеперерахованих футболістів, що відпочили, команді в цьому найважливішому матчі допоможе досвідчений португалець Мігель Данні. Останні зустрічі екс-гравець «Зеніта» пропускав через травму, але як сказав головний тренер пражців Ярослав Шілгави на передматчевій прес-конференції, півзахисник готовий на 99,9 %.

Ми думаємо, що господарі, які провели солідну трансферну кампанію цього літа, віддадуть всі сили, щоб перемогти і пройти далі. І ми думаємо, що з першою місією вони точно впораються. Наша ставка — перемога пражців за 1,59. Можна ще взяти їх з «-1», де «відповідь» трохи більше двох. А надазартним гравцям радимо повірити в камбек пражців і поставити трохи на їх прохід, за який «буки» дають більше чотирьох.

Ставка «СК» «двійником» — «Ліверпуль» — «Хоффенхайм» — «тотал більше 3» за 1,78 і «чисту» перемогу «Славії» за 1,59. Підсумковий коефіцієнт — 2,83.
Розмір ставки — 4005 умовних фішок.
У банку «СК» залишилося 24000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта