Прогнози на футбольні матчі «Шахтар» — «Наполі» і «Реал» — «АПОЕЛ»

13.09.2017 10:04 Спорт
Фото: sport.unian.net Фото: sport.unian.net
Сьогодні, 13 вересня, «СК» пропонує любителям ставок звернути увагу на поєдинки першого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

«Шахтар» «Наполі», початок гри о 21.45 за київським часом

Сьогодні ввечері харків'яни побачать, без перебільшення, футбол найвищого ґатунку матч «Шахтар» «Наполі» в рамках Ліги чемпіонів. І, зрозуміло, «СК» не міг пройти повз такої важливої для міста події і спробує спрогнозувати розвитку подій у Першій столиці цього вечора.

Почнемо з неаполітанських гостей. Італійці ось уже другий рік поспіль будуть стартувати в груповому раунді ЛЧ матчем в Україні. Рівно рік тому підопічні Мауріціо Саррі гостювали в Києві, де здобули вольову перемогу 2:1 над столичним «Динамо». Тепер настала черга Харкова приймати «партенопейців».

Зараз італійці перебувають у відмінній формі, маючи в своєму активі безпрограшну серію з 17 матчів (15 перемог і 2 нічиї). В останній раз команда Саррі програвала трохи більше півроку тому, коли 7 березня в 1/8 ЛЧ неаполітанці в рідному «лігві» були биті майбутнім переможцем турніру, мадридським «Реалом». Минулий сезон італійці закінчили на мажорній ноті, здобувши п'ять перемог поспіль.

А цей підопічні Саррі почали в тому ж ритмі, в якому закінчили попередній. «Маленькі осли» виграли всі свої ігри дві в ЛЧ і три в Серії А. Неаполітанцям не склало великих труднощів пройти в кваліфікації найпрестижнішого клубного турніру Європи, французьку «Ніццу». Обидва матчі команда Саррі виграла по 2:0.

Також неаполітанці не мали проблем з опонентами на внутрішній арені. Кожному з них «Наполі» забило по три м'ячі, пропустивши від них два голи. Останньою жертвою «Наполі» стала «Болонья». До перерви неаполітанці мучилися зі скромним суперником, але ось після антракту включилися на повну, розгромивши господарів 3:0. У цьому матчі отримав травму центральний захисник неаполітанців Влад Кірікеш, який був замінений ще до перерви. Навряд чи він допоможе партнерам в матчі проти «Шахтаря» , хоча з командою в Першу столицю він прилетів. Так що неаполітанці підходять до матчу в Харкові в хорошому настрої і практично в повній бойовій готовності.

Фото: sscnapoli.it

«Шахтар» так само в останньому матчі УПЛ здобув перемогу, обігравши в Харкові «Зорю» 3:1. У цьому матчі не грали два основні гравці «гірників» Ярослав Ракицький і Марлос, які пропускали зустріч з луганчанами через дискваліфікацію. Паулу Фонсека вирішив розвантажити трохи Тайсона, який вийшов на поле лише на заміну. Всі ці футболісти накопичили достатньо сил, щоб повністю викластися в грі з «Наполі».

Фото: shakhtar.com

Що стосується безпосередньо прогнозу на матч, то, думаємо, що фанати на ОСК «Металіст» побачать відкритий футбол, і забиті м'ячі, що випливають з нього. Думаємо, що 2-3 голи вибухові неаполітанці заб'ють. І «гірникам» буде чим відповідати, які, малоймовірно, покинуть ОСК «Металіст» без забитого м'яча. Тому наша ставка «тотал більше 2,5», на що «відповідь» в районі 1,8. Більш ризикований «заряд» «тотал більше 3», хоча, припускаємо, що, як мінімум, «повернення» повинно бути. Тут «коф» близько 2,25.

«Реал» «АПОЕЛ», початок гри о 21.45 за київським часом

З Харкова переміщаємося в столицю Іспанії Мадрид, де місцевий «Реал» прийме скромний «АПОЕЛ». У цьому матчі все ясно, як день. «Вершкові», зрозуміло, без проблем переможуть, але відкритим залишається одне питання: з якою перевагою?

«Реал» зараз розлючений, як ніколи. «Вершкові» на своєму стадіоні втратили очки в двох останніх матчах чемпіонату Іспанії. Спершу у команди Зідана відібрала очки «Валенсія» (2:2), а на минулих вихідних, 9 вересня, це ж зробили і земляки команди Марселіно Гарсії Тораль, «Леванте», зігравши з чинним чемпіоном 1:1. Третю осічку поспіль на «Сантьяго Бернабеу» фанати «Реала» своїм улюбленцям не пробачать. Плюс в цьому матчі партнерам допоможе Кріштіану Роналду, який явно скучив за грою.

Фото: realmadrid.com

Що стосується «АПОЕЛа», то йому доведеться тяжко. І буде дуже дивно, якщо кіпріоти уникнуть розгрому.
Ми думаємо, що в цьому поєдинку «Реал» добуде більш ніж переконливу перемогу. Тут можна брати мадридців з гандикапом від «-3» до «-4,5». Ми не будемо ризикувати і візьмемо мадридців з «-3». Як мінімум в три голи вони повинні виграти. Хоча думаємо, що кіпріоти повернуться додому з повним кошиком голів. А в нашому розумінні це як мінімум п'ять.

Cтавка «СК» «експресом»: «Шахтар» «Наполі» «тотал більше 2,5» за 1,79 і перемога «Реала» «з форою -3» за 1,59. Підсумковий коефіцієнт 2,89.
Розмір ставки 4000 умовних фішок.
У банку «СК» залишилося 20000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта