Світоліна обіграла кращу тенісистку планети

06.10.2016 10:15 Спорт
Фото: isport.ua Фото: isport.ua
Харківська спортменка у двох сетах здобула перемогу над першою ракеткою світу Анжелік Кербер.

Учора перша ракетка України Еліна Світоліна на турнірі China Open обіграла Сабін Лісицькі і вийшла у третій раунд, де харків'янку чекала перша ракетка світу Анжелік Кербер. Поєдинок проти Кербер став для Світоліної вже третім в цьому році. Попередні два проходили теж на харді і були програні українкою в трьох сетах. Але зараз Еліні вдалося перервати триматчеву програшну серію в поєдинках з німкенею.

Еліна не дуже впевнено стартувала: Кербер першою зробила брейк і повела 2:1. Але харків'янка одразу повернула боржок суперниці, зрівняв рахунок. Під завісу партії Еліні знову вдалося взяти подачу Анжелік, повести 5:3 і подавати на сет. Цей гейм видався вкрай складним для Еліни. Вона відіграла шість брейк-поінтів і з другого сетболу змогла взяти бажану партію.

Унікальні технології впроваджують у селі на Харківщині

Другий сет почався за схожим сценарієм, що і перший. Світоліна знову віддала першою свою подачу, і німкеня повела 3:1. Еліні вдалося після наступних двох геймів вирівняти ситуацію і за рахунку 5:5 знову брейканути німкеню. І Світоліна на своїй подачі з третьої спроби довела справу до логічної перемоги – 6:3; 7:5. Браво, Еліно!

Завтра, 7 жовтня, у чвертьфіналі харків'янка протистоятиме австралійці Дар'ї Гавриловій. До цього спортсменки зустрічалися чотири рази, і в трьох з них перемагала Гаврилова.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта