У Харкові встановлено рекорд відвідуваності Другої ліги

11.09.2017 08:05 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
Матч між «Металістом 1925» і «Інгульцем-2» зібрав 8763 глядачів.

Вчора, 10 вересня, харківський «Металіст 1925» провів останній матч першого кола Другої ліги. Підопічним Олександра Призетка протистояв один з аутсайдерів першості «Інгулець-2», що з Кіровоградської області.
Звітну зустріч господарі почали жваво і вже на 10-й хвилині могли виходити вперед. Після подачі з кутового гості сфолили на Ігорі Чередниченку — арбітр зустрічі, одесит Дмитро Кубряк,без роздумів вказав на одинадцятиметрову позначку. Однак найкращий бомбардир команди Сергій Давидов реалізувати пенальті не зумів — удар форварда по центру ногами відбив Максим Гурідов.

Незважаючи на цю невдачу, харків'яни продовжували атакувати оборонні редути кіровоградців і до перерви вийшли вперед. На 32-й хвилині господарям вдалася разюча контратака, яку результативно завершив Єгор Чегурко.

Після перерви, на 61-й хвилині, господарям вдалося подвоїти свою перевагу. Подачу з кутового у виконанні Сергія Романова вдало замкнув Олександр Жданов. Але через кілька хвилин гості повернулися в гру, скоротивши відставання в рахунку до мінімального. Але більшого харків'яни не дозволили зробити супернику, здобувши чергову перемогу 2:1. Тепер виграшна серія харків'ян становить 9 матчів. Після першого кола «Металіст 1925» з 27 очками впевнено лідирує у турнірній таблиці, випереджаючи другий СК «Дніпро-1» на п'ять пунктів, хоча підопічні Дмитра Михайленка мають гру в запасі.

Харківська рефері розсудила донбаське дербі (Фото)

До речі, цей матч в Харкові відвідали 8763 глядачі. Завдяки цьому поєдинок у Першій столиці обійшов за кількістю глядачів на трибунах недавнє дніпровське дербі між СК «Дніпро-1» і «Дніпром» (0:0), що відбулося 9 серпня в рамках 5-го туру Другої ліги. На грі в Дніпрі тоді були присутні 8451 глядач.

Завдяки такій кількості глядачів, матч в Харкові встановив рекорд відвідуваності Другої ліги за останні 5 років. Про це повідомляє sportarena.com.

Савелій Мякушко

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта