Визначилися фіналісти Кубка Харківської області з футболу

29.10.2019 10:29 Спорт
Фото: facebook.com/fcavangardkharkiv Фото: facebook.com/fcavangardkharkiv
Інтрига в одному з півфіналів трималася до останніх секунд матчу.

Минулої суботи, 26 жовтня, відбулися півфінальні матчі-відповіді Кубка Харківської області з футболу серед аматорських команд пам’яті МС СРСР М. Т. Уграїцького. На одну з двох путівок до фіналу претендували ФК «Первомайський» і харківський «Авангард». У першому матчі «городяни» в рідних стінах зіграли в результативну нічию 2:2. Тому їх у матчі-відповіді влаштовувала як мінімум така ж нічия чи ще результативніша або, що краще, перемога. І первомайці були близькими до здобуття бажаної путівки до фіналу.

Перший тайм залишився за «Авангардом», який пішов на перерву, ведучи з рахунком 2:0. Утім шанси на порятунок у гостей ще були, оскільки на 35-й хвилині харків’ян у меншості залишив Шкиря. Чисельною перевагою гостям удалося скористатися на 62-й хвилині, забив Фрусович, який скоротив відставання партнерів до мінімального. Однак за десять хвилин завдяки автоголу Хрипунова «Авангард» повернув собі гандикап у 2 м’ячі. Гості не збиралися здаватися і на 84-й хвилині знову наблизилися до суперника на відстань одного гола. Але забити рятівний третій м’яч команді з райцентру не вдалося.

3:2 – «Авангард» перемагає і виходить у фінал, де зустрінеться з харківським «Універ-Динамо», який за підсумками двох матчів обіграв балаклійський «Цементник» із загальним рахунком 4:1 (2:0 удома та 1:2 на виїзді).

Фінал Кубка між харківським «Авангардом» і «Універ-Динамо» орієнтовно відбудеться найближчої суботи, 2 листопада, у Люботині.

Читайте також: Еліна Світоліна з перемоги розпочала захист титулу на Підсумковому турнірі