Ремонт нових доріг розпочали в області

12.09.2017 14:48 Суспільство
Фото: із соціальної мережі Фото: із соціальної мережі
7 вересня почався ремонт дороги Дергачі - Козача Лопань.

Для ремонту цієї траси, окрім вже  закладенного бюджету,  дорожники планують залучити гроші з місцевих бюджетів, - про це повідомляє сайт ХОГА.

Також в селищі Пісочин стартує ремонт мосту, на цьому тижні туди відправляють техніку.

- Тендер на роботи виграло підприємство «Міст-1». Вартість робіт - 15 млн грн. Планується заміна тротуарних блоків. Роботи будуть закінчені в листопаді, - розповів перший заступник начальника САД у Харківській області Сергія Пляки.

Ремонт поновлюються й на дорозі Чугуїв - Мілове. Відновлюватимуть ділянку від кордону Чугуївського району в бік селища Шевченкове. Сюди вже завезли матеріали та перекидають техніку.

- Ми приступаємо до ремонту ділянки дороги від Куп'янська в бік міста Сватове Луганської області. Це найбільш зруйнована ділянка. Завтра-післязавтра будуть розпочаті роботи з підготовки основи, - зазначив Сергій Пляка.

Ще на низці об'єктів в області тривають роботи. Зокрема, серед них міст біля села Губарівка Богодухівського району. Там минулого тижня були встановлені 16 опор під майбутні балки. Міст вже відремонтували на 50 % .

Також ідуть поточні ремонти доріг місцевого значення в Золочівському, Вовчанському, Зміївському, Первомайському районах і траси Харків - Київ - Довжанський.

Дорожники закінчили ділянку 10 км від міста Ізюм у бік Чугуєва. Зараз роботи ведуться на ділянці 2 км у районі повороту на Савинці. На цій трасі вже покладено 28 км нового покриття, - сказав Сергій Пляка.

Аліна Курлович

Автор: Менеджер сайта