На Харківщині призначили начальників місцевих прокуратур

17.12.2015 13:45 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
З 15 грудня в Харківській області розпочали роботу 11 місцевих прокуратур - шість у місті Харкові і п'ять на території області.

Всі установи були створені в рамках реформування відомства.

Керівниками місцевих прокуратур стали люди, що пройшли систему триступеневого тестування. Прокурор Харківської області Юрій Данильченко повідомив, що в результаті відбору затверджений 171 кандидат, з них 31 - не є співробітниками прокуратури.

Всього для участі в конкурсі на керівні посади в 11 місцевих прокуратур було подано 405 кандидатів. З них 205 працівників прокуратури Харківської області та 186 зовнішніх кандидатів. Заяви подавали юристи, начальники юр відділів, юрисконсульти, адвокати, слідчі органів внутрішніх справ, керівники та викладачі вищих навчальних закладів, - розповів прокурор Харківської області Юрій Данильченко.

Лідерами серед корупціонерів в Харківській області стали міліціонери

Після реформування на Харківщині створено 11 підрозділів прокуратур шість у Харкові і п'ять  в області. Кожний з них буде здійснювати нагляд у кількох районах. Посади керівників прокуратур обійняли тільки співробітники відомства - жоден «зовнішній» кандидат відбір не пройшов.

В результаті реформування відомства під скорочення потрапили 179 співробітників прокуратури.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта