Новий сучасний спортивний майданчик з’явився в Харкові

02.09.2017 13:00 Суспільство
Фото з сайту ХОДА Фото з сайту ХОДА
Відкривали об’єкт губернатор Юлія Світлична, президент ФФУ Андрій Павелко та антикорупційний прокурор Назар Холодницький.

Напередодні матчу Україна – Турція в Харкові з’явився новий спортивний майданчик зі штучним покриттям у Регіональному механіко-технічному центрі професійної освіти. Майданчик було побудовано в найкоротші строки - протягом літніх канікул. Повідомляє сайт ХОДА.

З проханням побудувати на території центру поле для міні-футболу до Юлії Світличної звернувся тренер команди навчального закладу Євген Васильєв. Голова ХОДА відгукнулася на прохання спортсменів та заручилася підтримкою Федерації футболу України у вирішенні цього питання.

Пані Світлична наголосила, що розвиток спорту є одним з головних пріоритетів обласної адміністрації, та нагадала, що на Харківщині прийнято програму, згідно з якою подібні сучасні майданчики будуть встановлені в усіх районах області.

- Уже обрано 10 районів, де будуть встановлені майданчики, кошти на це виділено з обласного бюджету. За підтримки Федерації футболу України вже наступного року майданчики з’являться й в усіх інших районах. Вони будуть доступні для всієї молоді, яка хоче займатися спортом, - зазначила губернатор.

За словами Андрія Павелка, федерація готова підтримувати всі ініціативи керівництва ХОДА щодо розвитку спортивного руху.

- Харківщина - особливий для нас регіон. Зацікавленість у розвитку спорту та співпраця керівництва області з Федерацією футболу має стати прикладом для всіх областей України. Ми, безумовно, підтримали рішення голови ХОДА встановити майданчик у цьому закладі. Адже саме в таких нерозпещених увагою та далеких від центру міста закладах часто навчаються обдаровані спортсмени. І їм потрібно дати можливість розвивати здібності, - підкреслив Андрій Павелко.

Наймасовіший марш фанатів відбудеться в Харкові

На урочистостях у Харкові також був присутній антикорупційний прокурор України Назар Холодницький, якого влітку 2017 року обрали першим віце-президентом Федерації футболу України.

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта