Сергій Притула поділився враженнями після футболу в Харкові (Фото, відео)

04.09.2017 10:20 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Відомий шоумен з тисячами інших вболівальників з фан-руху “Вірні збірній” пройшовся Харковом та підтримав українських футболістів на “Металісті”.

Перед матчем Україна-Туреччина, який відбувся 2 вересня, Харків “пофарбувався” в кольори національної збірної. Вулицями міста пройшов один з наймасовіших фан-маршів “Вірні збірній”. Серед учасників маршу було багато відомих людей.

 

- Я був на усіх стадіонах в Україні, де грала збірна і для мене еталонною завжди була атмосфера у Львові, де 90 хвилин стадіон не замовкає і, в принципі, там якось і сидіти не зручно: всі на ногах, шаленіють... Так от, вчора стадіон у Харкові за атмосферою львівському не поступався, - поділився своїми враженнями після матчу щоумен Сергій Притула. - Весь стадіон зривав горлянки і заводився з пів-оберту! Я сидів і просто милувався синхронністю того, що відбувалось на трибунах.

Також ведучий відзначив новий цікавий “заряд” харківських ультрас.

Збірні України і Італії гратимуть в Харкові

За даними правоохоронців, на стадіоні “Металіст” було присутня понад 35 тисяч вболівальників. Футбольний вечір пройшов без ексцесів. Загалом охорону порядку забезпечували 1400 робітників ГУНП в Харківській області, 2200 – приданих сил, в тому числі 900 військовослужбовців Нацгвардії, 650 курсантів вищих навчальних закладів системи МВС, 250 патрульних поліцейських Харкова та інших регіонів країни.

 

Третього вересня збірна України разом з вболівальниками з Харкова вилетіла до Рейк'явіку, де 5 вересня наші футболісти зустрінуться зі збірною Ісландії. Наразі, команда Шевченка посідає друге місце в групі. Нагадаємо, вперше в історії українського футболу на виїзний матч рядові вболівальники вилетіли одним літаком разом з футболістами, тренерами збірної і співробітниками Федерації футболу України.

Такої домовленості між «Вірні збірній» і ФФУ була досягнута ще в середині серпня, і вона буде діяти не тільки на матчі в Ісландії, а й на інші виїзні поєдинки національної команди.

Андрій Соха

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта