Кілька шкіл в області закрилися на карантин

07.02.2018 17:47 Суспільство
Фото: i-visti.com Фото: i-visti.com
Через епідеміологічну ситуацію кілька навчальних закладів області тимчасово припинили навчальний процес.

Як повідомили в Харківському обласному лабораторному центрі МОЗ України, станом на 7 лютого, через захворювання дітей на грип та ГРВІ навчальний процес тимчасово припинено у двох навчальних закладах Вовчанського району — Білоколодязькому та Рубіжненському НВК. Відправили на примусові канікули й Нововодолазький НВК. Частково припинили заняття й у місцевому ліцеї  тут не пішли в школу другокласники.

Продовжується карантин у Первомайській загальноосвітній школі I-III ступенів № 7, де заняття припинили до кінця цього тижня.

Як повідомила начальник відділу освіти виконкому Первомайської міської ради Аліна Садченко, в п'ятницю місцеві медики, які слідкують за динамікою захворюваності учнів цієї школи, подадуть до відділу інформацію, за якою освітяни визначать, чи продовжувати карантинні заходи у навчальному закладі, чи ні. За її  словами, поки у місті закрита тільки одна школа, в інших навчальних закладах рівень захворюваності не перевищує 15 %. 

«Аби відпрацювати карантинні канікули, дітям ущільнять робочий матеріал, що дозволить наздогнати шкільну програму, тож відпрацювань по суботах не буде», — розповіла Аліна Садченко. 

Читайте також: У селі під Харковом затримали браконьєрів. Фото

Олександр Ушаков