В харківській підземці можна буде розрахуватися банківською карткою

06.10.2017 07:59 Суспільство
Фото з соцмережі Фото з соцмережі
Разом з цим автомати з продажу квитків у метро даватимуть решту навіть з купюр номіналом у 500 гривень.

Керівництво харківської підземки запевняє, що вирішило проблеми, які нещодавно виникли з автоматами продажу квитків. Автомати знову прийматимуть п’ятигривневі купюри.

- Щоночі ми будемо підключати до 10 терміналів. Тобто, за кілька днів всі вони знову будуть приймати купюри номіналом 5 гривень. Ми вибрали наперед все ліміти розмінної монети, які виділялися НБУ, і зробили достатній запас монет. До кінця жовтня наше підприємство розмінною монетою забезпечено, і тепер ми готуємося до наступного місяця, — повідомив генеральний директор КП «Харківський метрополітен» В'ячеслав Стаматін.

В свою чергу у мерії обіцяють, що вже в другій половині жовтня в харківській підземці з’являться автомати з продажу квитків, які даватимуть решту з купюр будь-якого номіналу. За словами заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгена Водовозова, спочатку ці термінали встановлять на найбільш жвавих станціях, а до 1 грудня вони будуть стояти у всіх 47 вестибюлях метрополітену. Діючі автомати також працюватимуть.

Також він повідомив, що на початку наступного року в метро з'явиться можливість оплатити проїзд за допомогою банківської картки.

Читайте також: У пожежі під Харковом загинула чотирирічна дитина (Фото)

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта