Віджалися у двоколорі: ще один район приєднався до популярного флешмобу (Фото, відео)

09.02.2017 10:57 Суспільство
Фото:http://bogodukhivrda.gov.ua Фото:http://bogodukhivrda.gov.ua
Чоловіки ще одного району області 3 лютого долучилися до міжнародного флешмобу 22 Pushup Challenge на підтримку сучасних ветеранів.

Виконати вправу, а слід було на камеру 22 рази віджатися від підлоги, у Богодухові вирішили яскраво. Учасники акції зробили це у синьо-жовтих футболках. І вишукувалися учасники так, аби вийшов прапор України. Віджималися і таким чином підтримували ветеранів антитерористичної операції  у спортивній залі Богодухівського ліцею № 3 майже сто учасників. Серед них не тільки ліцеїсти та молодь району, а й голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, заступник міського голови Володимир Ворвуль, місцеві депутати, працівники районної державної адміністрації, надзвичайники, фахівці Богодухівського міського об’єднаного комісаріату та інші.

- Із нашого району понад 200 осіб служили у зоні проведення антитерористичної операції. Щонеділі Богодухівщина на передову відправляє автомобіль із гуманітарною допомогою нашим воїнам. Це не тільки їжа, а й тепловізори, інша необхідна техніка, - розповів Володимир Шаров. – Ми вирішили долучитися до цієї популярної акції, бо і така підтримка важлива тим, хто повернувся до мирного життя з поля бою. 

Естафету Богодухівський район отримав від Золочівського району,  а далі передав колегам із Краснокутщини.

По темы: ФЛЕШМОБ НА ПІДТРИМКУ АТОВЦІВ ПЕРЕКИНУВСЯ В РАЙОНИ ОБЛАСТІ (ВІДЕО)

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта