За перекази в MoneyGram харків’яни отримали планшети від ПриватБанку

Promo
17.11.2017 08:30 Суспільство
Фото: privatkharkov.blogspot.com Фото: privatkharkov.blogspot.com
Одразу три жителі Харківської області стали переможцями акції «Планшетоманія з переказами MoneyGram», яка стартувала у вересні.

 Харків'яни Наталія Шехірева та Константин Дворніченко, а також Інна Сердюченко з Ізюма для перемоги в акції не доклали жодних зусиль, лише скористалися сервісом грошових переказів MoneyGram у ПриватБанку.

Акція триває з 15 вересня до 15 грудня. Всі, хто у цей період отримає чи надішле переказ на суму від 100 доларів США, автоматично стає учасником акції. Переможців випадковим чином визначає комп'ютерна програма. Кожного місяця розігруються 20 планшетів ASUS.

– Зробити або отримати переказ можна у будь-якому відділенні ПриватБанку, – пояснює керівник напрямку платежів та переказів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олег Дробицький. – Але зручніше та швидше це робити через кілька дистанційних каналів: через Приват24 (комп'ютер, смартфон), термінал самообслуговування або зателефонувавши на 3700. У банкоматах ПриватБанку доступно отримання грошового переказу. Перекази у ПриватБанку можна відправити або отримати за допомогою карти чи готівкою.

Наталія Шехірева як мінімум раз на місяць користується цією послугою. Вона менеджер зовнішньоекономічної діяльності крупної компанії. Графік роботи розписаний по хвилинах, тому можливість надсилати чи отримувати перекази, не виходячи з офісу, для неї дуже важлива.

– Мій робочий інструмент – Приват24, – ділиться досвідом переможниця акції Наталія Шехірева, – всі фінансові операції я виконую тільки тут. Дуже зручно, швидко та просто. Особливо це стосується переказів. Навіть валюта із закордону за допомогою MoneyGram надходить через кілька хвилин.

MoneyGram International  – одна з лідируючих на світовій арені компаній в сфері грошових переказів, що надає ці послуги по всьому світу. Глобальна мережа MoneyGram складається з більш ніж 350 000 відділень. Партнерами компанії виступають національні поштові служби, фінансові установи та найбільші торговельні мережі в більш ніж 200 країнах світу. Також MoneyGram надає послуги оплати рахунків в деяких країнах.

Грошові перекази з MoneyGram – це швидко, надійно і зручно. Отримати або відправити грошовий переказ можна в будь-якій країні світу, де є MoneyGram, в будь-якому пункті обслуговування системи. Одержати переказ можна вже через кілька хвилин після його відправлення.

Автор: Администратор сайта