Жителі селища під Харковом продовжують жити без тепла (Фото)

12.12.2016 05:45 Суспільство
Фото автора Фото автора
Кілька десятків квартир в Васищевому досі залишаються без опалення.

Нагадаємо, в середині минулого тижня одна з мешканок Васищевого, Харківського району, розповіла редакції газети «Слобідський край» про те, що вже майже два місяці 55 квартир в їхньому селищі досі не опалюються. Через що в квартирах дуже холодно і сиро.

БЕЗ ОПАЛЕННЯ МАЙЖЕ ДВА МІСЯЦІ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ЖИТЕЛІ СЕЛИЩА ПІД ХАРКОВОМ (ОНОВЛЕНО)

Вогкість, низька температура, цвіль, грибок, шпалери, що відклеїлися, – саме такий вигляд має кожна з цих квартир.

– Допоможіть нам! Ми просто вже не можемо більше мерзнути (температура в кімнатах, де не користуються обігрівачами, 14-15 градусів тепла) і доводиться дихати вогкістю. Левова частка мешканців цих квартир – пенсіонери, а також майже в кожній сім'ї є діти, які в таких умовах почали частіше хворіти, –  9 грудня говорить мешканка однієї з цих квартир Валентина Ярмоленко.

Ожеледиця та сильні морози йдуть на Харківщину

7 грудня начальник управління ЖКГ та будівництва Харківської райдержадміністрації Олег Тройно казав, що робиться все можливе, щоб у людей якомога швидше з'явилося опалення, а саме – семиденний графік роботи і посилені бригади на врізку труб в квартири.

11 грудня, за словами Валентини Ярмоленко, ніякі роботи у вихідні не велися, а в п’ятницю, 9 грудня, працювала лише одна бригада з двох чоловік.

Повний матеріал про ситуацію в Васищевому читайте в найближчому номері газети «Слобідський край».

Володимир Олександров

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта