М. Добкін розповів, що б він зробив, якби його примушували голосувати (ФОТО)

29.10.2012 10:55 Суспільство
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Інформація про те, що студентів харківських вишів примушували голосувати, не відповідає дійсності,

а заяви про це різних політ сил є нічим іншим, як спробою привернути до себе увагу.

Про це заявив голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін під час прес-конференції відповідаючи на запитання журналіста.

– Як ви собі уявляєте насильне голосування студентів за конкретну політичну силу? Це що, з ними заходять у кабінку, або змушують винести бюлетені за межі виборчої дільниці? Коли я був студентом, якби мене повели на виборчу дільницю проти моєї волі і змусили голосувати, то як тільки б я зайшов в кабінку, взяв бюлетень, я б їм таке написав, а потім згорнув його, з посмішкою кинув в урну і пішов з чистою совістю пити пиво з друзям, – відповів Михайло Добкін.

Він зазначив, що технічно сфальсифікувати вибори неможливо, адже для цього на певний треба відвернути увагу усіх членів виборчих комісій.

– Я коли намагаюсь порахувати скільки треба вкинути зайвих бюлетенів на 2 млн 176 тис. виборців Харківської області, щоб хоча б отримати зайві 5%, то я розумію, що для цього треба 7-8 тисяч членів виборчкомів вивести за межі виборчих дільниць, зав’язати їм очі, вкинути це все, потім розписатися в усіх цих корінцях і з чистим сумлінням запустити їх назад…Говорити можна що завгодно, але я вас прошу уявити, як це можна виконати. Це абсолютно неможливо ні теоретично, ні практично, – наголосив Михайло Добкін.

ЯК ГОЛОСУВАВ ГУБЕРНАТОР, ДИВІТЬСЯ ФОТО ТУТ

Як відомо, інформацію про те, що студентів Харківського національного університету імені Каразіна, Харківської академії міського господарства та Харківською фармацевтичної академії організовано приводили на виборчі дільниці і примушували голосувати за Партію регіонів поширювали представники ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина».

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта