М. Добкін хоче три місця для харківських нардепів у бюджетному комітеті ВР

28.10.2012 22:14 Влада
http://i.obozrevatel.ua http://i.obozrevatel.ua
Голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін задоволений результатами виборів до Верховної Ради.

Під час прес-конференції він зазначив, що Харківська область успішно провела цьогорічні вибори до парламенту.

- За попередніми даними, Харківська область впоралася з явкою. Вона склала 53%. Участь у виборах взяли 1 140 310 жителів області. Ці цифри постійно оновлюються, - сказав Михайло Добкін.

Він зазначив, що надзвичайних ситуацій під час виборів на Харківщині не зафіксовано. Також Михайло Добкін зазначив, що поки що серйозних порушень не зафіксовано.

- Практично всі міжнародні спостерігачі відзначили, що в Харківській області не було зафіксовано системних порушень, - наголосив він.

Після оголошення результатів виборів Михайло Добкін сподівається, що регіонали з Харківщини отримають місця у комітетах ВР.

- Перше завдання – вірно розподілити свої сили у комітетах Верховної Ради. Наприклад, у бюджетному комітеті ми хотіли б, щоб область представляли 2-3 чоловіки, – сказав голова Харківської обласної організації Партії регіонів.

За його словами, цілі і завдання так званої «харківської групи» народних депутатів будуть залежати від багатьох чинників, наприклад він формування Кабміну.

– Все буде залежати від конфігурації Верховної Ради, від складу уряду і від тієї програми розвитку країни, яка буде прийнята новим чи оновленим Кабінетом Міністрів. Якщо будуть змінюватися пріоритети, то ми повинні це враховувати, – зауважив Михайло Добкін.

За його словами "харківська группа"  складеться з близько 17 народних депутатів.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта