Під час підрахунку голосів на дільниці під Харковом дві години не було світла

29.10.2012 09:19 Суспільство
http://www.mediaport.ua http://www.mediaport.ua
Про це заявив польський спостерігач сенатор Лукаш Абгаровіч.

Загалом, за словами пана Абгаровіча, польські політики були спостерігачами на виборах у трьох областях України: Харківській, Полтавській та Сумській, вони працювали протягом трьох днів (п'ятниця, субота та неділя).

Найбільше польських спостерігачів працювало на Харківщині. Вони працювали у понад 50 комісіях. Всього від польської сторони працювали 10 спостерігачів від сенату та 50 від сейму.

На думку пана Абгаровіча, жодного суттєвого порушення, яке могло б вплинути на хід виборів, зафіксовано не було. На тих дільницях, де працювали польські спостерігачі, вибори пройшли чесно та на високому організаційному рівні.

Також польські спостерігачі брали участь у комісіях під час підрахунку голосів, суттєвих порушень ними помічено не було.

Одне з порушень зафіксували польські спостерігачі у селищі Солоницівка Харківського району. У дільниці на вул. Леніна під час підрахунку голосів на дві години вимкнулося світло. Але це не вплинуло на процес підрахунку, оскільки у приміщенні дільниці було передбачене альтернативне освітлення за допомогою акумуляторів, також стали в нагоді ліхтарики, зазначив сенатор. 

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта