Алкоголю та цигарок на п'ять мільйонів вилучили харківські митники

18.09.2013 13:20 Влада
фото прес-служби Міндоходів у Харк.обл. фото прес-служби Міндоходів у Харк.обл.
Протягом майже двох місяців фахівці Харківської митниці проводять рейди ринку підакцизної продукції щодо вилучення контрафактного алкоголю та цигарок, що реалізується в ліцензійній торгівельній мережі.

- Результати проведених заходів говорять самі за себе, - наголосив начальник оперативного управління ГУ Міндоходів у Харківській області Олег Нарійчук. - Фахівцями оперативного управління області вилучено майже 300 тисяч пачок тютюнових виробів на загальну суму понад 3 мільйони гривень та лікеро-горілчаної продукції на загальну суму майже 2 мільйони гривень.

Нещодавно митники викрили контрабанду через митний кордон України тютюнових виробів, що були ввезені на територію нашої держави з порушенням митного законодавства країни.

Відносно 34-річного харків’янина було складено протокол про порушення митних правил за ст. 484 Митного кодексу України (зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю) вилучено тютюнові вироби орієнтованою вартістю понад 100 тисяч гривень.

На сьогоднішній день заходи тривають.

Автор: Администратор сайта