Для пораненого на Римарській міліціонера збирають гроші. Звернення міліції

18.03.2014 15:02 Влада
14 березня близько 22-00 в Харкові на вулиці Римарській стався конфлікт між активістами протилежних політичних таборів. Під час сутичок виникла стрілянина.

В ході конфлікту, намагаючись допомогти пораненому, тяжке поранення отримав працівник міліції 29-річний Олег Портаненко. Він працює дільничним інспектором міліції Дзержинського району міста Харкова.

Тієї ночі Олег ніс службу у складі добового наряду міліції та прибув на місце події одним з перших. Побачивши посеред дороги поранену людину, дільничний кинувся рятувати людське життя. Але зробити цього він так і не встиг - дріб влучила йому в шию, обличчя, руки та ноги.

Читайте також: КРИВАВА НІЧ У ХАРКОВІ. КЕРНЕС ТА БАЛУТА ВЕЛИ ПЕРЕГОВОРИ, А МІЛІЦІЯ ОХОРОНЯЄ ЛЮДЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)

Його колегам вдалося витягнути Олега Портаненка на безпечну відстань та передати його в руки лікарів швидкої медичної допомоги.

Керівники райвідділку міліції домовилися із лікарями про надання безкоштовної первинної допомоги пораненому міліціонеру. Усі препарати, які знадобилися під час проведення реанімаційних дій, були надані медиками у повному обсязі.

Наразі стан здоров’я Олега Портаненка залишається тяжким, на відновлення нормальної життєдіяльності організму потрібне тривале подальше коштовне лікування.

Зараз особовий склад активно збирає грошові кошти на лікування та повну реабілітацію свого колеги.

Харківська міліція дякує мешканцям міста, які постійно телефонують до міліції та пропонують допомогу для відновлення здоров’я харківського дільничного – грошову, медичну, а також висловлюють просту людську вдячність за його сміливий вчинок.

"Якщо ви маєте бажання долучитися до доброї справи, ви можете перерахувати гроші на лікування міліціонера Олега Портаненка на картку «Приватбанку» за номером 6762 4683 0538 5134. Заздалегідь вдячні усім небайдужим до долі правоохоронця!" - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ МВС України у Харківській області.

Автор: Администратор сайта