Туреччина стала ближче. Кернес підписав меморандум про співпрацю

02.10.2013 10:50 Влада
http://www.turclub.su/ http://www.turclub.su/
Між Харковом та Анкарою підписано Меморандум про співпрацю.

Підписи під документом поставили під час засідання Президії Асоціації міст-володарів Призу Європи Харківський міський голова Геннадій Кернес, з боку Турецької Республіки - мер Анкари Мелих Гекч.

Голова ХОДА Михайло Добкін привітав усіх присутніх з урочистим відкриттям засідання Президії Асоціації міст, нагороджених Призом Європи, а також подякував гостям за те, що знайшли час і можливість відвідати Харківський регіон.

- Дуже приємно відзначити, що саме Харків - одне з небагатьох міст Європи і єдине в Україні, яке є членом президії Асоціації міст-володарів Призу Європи. Харків, як наукова столиця, як найбільш інтернаціональне місто в Україні, удостоєний нагороди за заслуги у встановленні взаєморозуміння між націями і народами, розвиток ідеї мирної Європи, - сказав Михайло Добкін.

Під час проведення Президії Асоціації міст-володарів Призу Європи учасники сформували пакет питань, який буде розглянуто та винесено на голосування під час наступної Генеральної Асамблеї Асоціації міст-володарів Призу Європи. Також нинішній Президент Асоціації міст-володарів Призу Європи Мелих Гекчек повідомив журналістам, що по закінченні строку його повноважень він рекомендуватиме на цю посаду Харківського міського голову Геннадія Кернеса.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта